Prosciutto- och pestofyllda kycklingrullader med tomattortellini.
Betyg: 5/10 (Kanske hade blivit 6/10 med rätt pasta)
Tunt skurna kycklingfiléer med röd pesto

Jag fick hjälp med att lägga på prosciutto och färska örter (...och torkade)

Sen strödde vi på lite hackad bacon och parmesan och hällde på en skvätt vitt vin

Färdigt

Sen kokade jag en tomatsås med vitlök, passerade tomater, sardeller, vinskyn från ugnen m.m. och serverade tillsammans med Euroshopper osttortellini (efter middagen hittade jag finpastan som mystiskt försvann strax innan jag skulle börja laga mat...)

Betyg: 5/10 (Kanske hade blivit 6/10 med rätt pasta)
Tunt skurna kycklingfiléer med röd pesto
Jag fick hjälp med att lägga på prosciutto och färska örter (...och torkade)
Sen strödde vi på lite hackad bacon och parmesan och hällde på en skvätt vitt vin
Färdigt
Sen kokade jag en tomatsås med vitlök, passerade tomater, sardeller, vinskyn från ugnen m.m. och serverade tillsammans med Euroshopper osttortellini (efter middagen hittade jag finpastan som mystiskt försvann strax innan jag skulle börja laga mat...)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar