Söderbergs Food

Lamm

›
Lammfilé, papardelle m kantarell, portvinssky m tryffel, chèvregratinerade tomater, vaxbönor, morötter med mynta + Côtes du Rhône

Körv!

›
Taylor & Jones beef and black pepper, blomkålspuré med chèvre och tryffel, rödlöksmarmelad med portvin, baconcrunch + Habrard Crozes-Her...

Ankbröst

›
Ankbröst, miringlacerad shiitake, rotselleripuré med tryffel, sherryreduktion med stjärnanis + Flat Roof Manor 2009

Kyckling + mos

›
1 kommentar:

Hängmörad oxfilé à la 1987

›

2011 recap

›
Ok, det har varit lite segt här på bloggen. Mat har jag dock lagat hela förra året. Här kommer en helt random sammanställning av en del gre...
1 kommentar:

Nyårsmeny 2011

›
1. Grillad pilgrimsmussla, hummer, ärtpuré, champagneconsommé, ärtskott, tapioka 2. Blomkålssoppa, parmesanchips, forellrom 3. Carpaccio, ...

Slutligen...

›
...kröntes grillhelgen på lördagen med entrecote, småchorizo, marinerade spetspaprikor, barnkorv samt hel kotlettrad (som inte syns på bilde...

Sen grillade vi korv till lunch på fredagen

›

Grillsäsongen...

›
...har ju tydligen börjat. Jag körde igång i fredags med lammracks, salsiccia och zucchini. Lammet marinerade jag i lime, vit balsamvinäger,...
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.